Slide background

Slide background

تهیه و نگارش و مشاوره طرح توجیهی

پیاده سازی سیستم اختصاصی حسابداری

تنظیم اظهارنامه و دفاتر قانونی، مشاوره مالیاتی

ارائه بهترین مشاوره مالیاتی در زمینه راهکارها و معافیت های مالیاتی- تحریر دفاتر قانونی-تهیه و تنظیم اظهارنامه عملکرد-دفاع مالیاتی در کشور ما ، مدیران واحدهای تجاری علاوه بر صرف هزینه های بالا برای پاسخگویی به قوانین وضع شده با عدم آگاهی مناسب از آن موجبات ضرر و زیان خود را فراهم نموده، عقیده ما بر این است : کسب و کار موفق با حساب و کتاب مرتب واحد مالیاتی شرکت حسابداری نواندیشان حسابگر با نیروهای متخصص و مجرب و آشنا به قوانین مالیاتی مشغول به ارائه خدمات به شرح زیر می باشد :

شرکت حسابداری نواندیشان حسابگر مفتخر است با سابقه درخشان و فعالیت مستمر و گسترده در سطح استان البرز ( کرج ) و تهران و با داشتن امکانات وسیع و کارشناسان متخصص، اطلاعات وسیع و مهمی را در زمینه انجام امور مالی و خدمات مالیاتی در اختیار شما قرار دهد . با توجه به روند قانونگرائی و استحکام قانونمندی در جمهوری اسلامی ما معتقدیم امروز باید هر شخص حقیقی – حقوقی ، یک مشاور در زمینه انجام امور ثبتی ، مالی و مالیاتی داشته باشد .

چون اکثر مشکلات و مسائل پیش آمده در ادارات دارائی و ثبت و سایر ادارات محترم از بی اطلاعی مؤدی بوجود می آید لذا ما با فراهم آوردن امکانات وسیع و جمع آوری متخصصانی که تجربیات کافی در امور مالیاتی ، ثبت شرکت ، تشکیل پرونده مالیاتی و… را دارند مفتخریم که سرویس ویژه و تخصصی به مراکز محترم داده و به اطلاع شما دوستان برسانیم که فعالیت ما حاکی از این بوده که مشتریان محترمی که با ما گام به گام پیش رفته اند دچار مشکلات کمتری نسبت به سایرین بوده اند در زمینه قیمت سرویس های داده شده استعلام شما و قیاس قیمت ما با سایر همکاران محترم کافی است. ما مدعی بزرگترین و پرامکانات ترین دفاتر در زمینه فوق هستیم و آرزو می کنیم که روزی کوچکترین واحد از بزرگترین ها باشیم مشاورین متخصص با یک تماس شما در محل کار شما حضور پیدا خواهند کرد و سرویسی ما فوق تصورتان به شما ارائه خواهند داد .

بر اساس قوانین مالیات های مستقیم ایران، بی شک آگاهی مودیان از قانون مالیات های مستقیم کمک شایانی به آنان درعمل به وظایف قانونی و بهره مندی از تسهیلاتی که قانون برای مودیان در نظر گرفته می نماید. مضاف بر اینکه عدم انجام تکالیف فوق موجب تعلق جرایم و محرومیت از معافیت های مالیاتی نیز می گردد.

از این رو در این بخش به اهم وظایف مودیان مشمول مالیات های مستقیم ( مالیات تکلیفی ) با ذکر نکات حائز اهمیت برای تسریع در روند انجام امور مالیاتی مودیان گرامی را خواهیم پرداخت.

خلاصه ای از مواد مرتبط در قانون مالیاتهای مستقیم

بر اساس ماده ۲۳۷ قانون مالیات های مستقیم برگ تشخیص مالیات باید براساس ماخذ صحیح و متکی به دلایل و اطلاعات کافی و به نحوی تنظیم گردد که کلیه فعالیتهای مربوط و درآمدهای حاصل از آن به طور صریح در آن قید و برای مؤدی روشن باشد.

بر طبق این ماده امضاءکنندگان برگ تشخیص مالیات ( ماموران امور مالیاتی ) مکلفند در صورت استعلام مؤدی از نحوه تشخیص مالیات ، جزئیات گزارشی را که مبنای صدور برگ تشخیص قرار گرفته است به مؤدی اعلام نمایند و هرگونه توضیحی را که مؤدی در این خصوص بخواهد به او بدهند.

براساس ماده ۲۳۸ در مواردی که برگ تشخیص مالیات صادر و به مؤدی ابلاغ می شود ، چنانچه مؤدی نسبت به آن معترض باشد . می تواند ظرف سی ) ۳۰ روز از تاریخ ابلاغ به اداره امور مالیاتی ) مراجعه و با ارائه دلایل و اسناد و مدارک ، کتبا تقاضای رسیدگی مجدد نماید. اگر مسئول مربوطه در اداره امور مالیاتی دلایل و اسناد و مدارک ابرازی مؤدی را برای رد برگ تشخیص یا تعدیل درآمد ، مؤثر تشخیص ندهد باید مراتب را مستدلا در ظهر برگ تشخیص منعکس و پرونده مالیاتی را برای رسیدگی به هیات حل اختلاف ارجاع نماید.

بر اساس ماده ۲۳۹ در صورتی که مؤدی ظرف سی روز از تاریخ ابلاغ برگ تشخیص مالیات ، قبولی خود را نسبت به آن کتبا اعلام کند یا مالیات مورد مطالبه را به ماخذ برگ تشخیص پرداخت و یا ترتیب پرداخت آن را بدهد در این صورت پرونده امر از لحاظ میزان درآمد مشمول مالیات مختومه تلقی می گردد و در مواردی که مؤدی ظرف ۳۰ روز کتبا اعتراض ننماید، درآمد تعیین شده در برگ تشخیص مالیات قطعی است.

بر اساس ماده ۲۴۴مرجع رسیدگی به کلیه اختلاف های مالیاتی جز در مواردی که ضمن مقررات این قانون ، مرجع دیگری پیش  بینی شده هیات حل اختلاف مالیاتی است .

هر هیات حل اختلاف مالیاتی از سه نفر به شرح زیر تشکیل خواهد شد :

  •  یک نفر نماینده سازمان امور مالیاتی کشور
  • یک نفر قاضی اعم از شاغل یا بازنشسته
  • یک نفر نماینده از اتاق بازرگانی و صنایع و معادن یا اتاق تعاون یا جامعه حسابداران رسمی یا مجامع حرفه ای یا تشکل های صنفی یا شورای اسلامی شهر به انتخاب مؤدی.

در صورتی که مؤدی در زمان انجام امور مالیاتی همزمان با تسلیم اعتراض به برگ تشخیص در مهلت قانونی ، انتخاب خود را اعلام ننماید سازمان امور مالیاتی با توجه به نوع فعالیت مؤدی از بین نمایندگان مزبور یکی را انتخاب خواهد کرد.

تبصره ۱ – جلسات هیات های حل اختلاف مالیاتی با حضور سه نفر رسمی است و رای هیات های مزبور با اکثریت آرا قطعی و لازم الاجرا است .

براساس ماده ۲۴۶ وقت رسیدگی هیات های حل اختلاف امور مالیاتی در مورد هر پرونده ، جهت حضور مؤدی یا نماینده مؤدی جهت انجام امور مالیاتی و نیز اعزام نماینده اداره امور مالیاتی باید به آنها ابلاغ گردد . فاصله ابلاغ و روز تشکیل جلسه هیات نباید کمتر از ۱۰ روز باشد مگر به  درخواست مؤدی و موافقت واحد مربوطه  .

تبصره ۲-  عدم حضور مؤدی یا نماینده مؤدی و نیز نماینده اداره امور مالیاتی مربوط، مانع از رسیدگی هیات و صدور رای نخواهد بود.

براساس ماده  ۲۴۷ آراء هیات های حل اختلاف مالیاتی بدوی ، قطعی و لازم الاجرا است . مگر اینکه ظرف مدت ۲۰ روز از تاریخ ابلاغ رای مورد اعتراض کتبی مؤدی یا ماموران مالیاتی قرار گیرد که در این صورت پرونده جهت رسیدگی به هیات های حل اختلاف امور مالیاتی تجدید نظر احاله خواهد شد .

تبصره ۱ – مؤدی مالیاتی مکلف است مقدار مالیات مورد قبول را پرداخت و نسبت به مازاد بر آن اعتراض خود را در مدت مقرر تسلیم کند.

تبصره ۲ – نمایندگان عضو هیات های حل اختلاف مالیاتی نباید قبلا نسبت به موضوع مطروحه اظهارنظر داشته و رای داده باشند.

تبصره ۳ –  در صورتی که رای صادره هیات بدوی از سوی یکی از طرفین مورد اعتراض تجدید نظر خواهی قرار گرفته باشد در مرحله تجدید نظر فوق به ادعای همان طرف رسیدگی و رای صادر خواهد شد.

تبصره ۴ – آراء قطعی هیات های حل اختلاف مالیاتی به استثنای مواردی که رای هیات حل اختلاف مالیاتی بدوی با عدم اعتراض مؤدی یا مامور مالیاتی مزبور قطعیت می یابد برابر ماده ۲۵۱ قانون مالیاتهای مستقیم قابل شکایت و رسیدگی در شورای عالی مالیاتی خواهد بود.

خلاصه ای از نکات مهم در دستورالعمل دادرسی مالیاتی :

  • برگ مطالبه مالیاتهای تکلیفی همانند برگ تشخیص مالیات از تاریخ ابلاغ به مدت ۳۰ روز قابل اعتراض می باشد.
  • در صورتی که برگ تشخیص مالیات یا برگ مطالبه مالیاتهای تکلیفی به دلیل عدم حضور مؤدی در نشانی قانونی یا استنکاف از دریافت آن و یا به هر دلیلی به صورت قانونی ابلاغ شده باشد ، واحد مالیاتی مربوطه مکلف است نسبت به ارسال پرونده به دبیرخانه هیات ها (حداکثر ظرف ۳۰ روز از مهلت یک هفته ، پس از گذشت تاریخ ابلاغ مزبور) اقدام نماید.
  • فرم اعتراض باید توسط مؤدی یا وکیل یا نماینده قانونی وی تنظیم گردیده و در قبال اخذ رسید به اداره امور مالیاتی و یا دبیرخانه هیات های مربوط تسلیم شود  اداره امور مالیاتی یا دبیرخانه هیات ها مکلفند اعتراض مؤدی را دفتر مربوط ثبت و رسید ارائه نمایند.
  • اشخاص مجاز به حضور در هیات های حل اختلاف مالیاتی عبارتند از :
  • شخص مؤدی ( در مورد اشخاص حقوقی صاحبان امضای مجاز با ارائه تصویر آخرین روزنامه رسمی)
  • وکیل مؤدی با ارائه وکالت نامه رسمی
  • کارمند حقوق بگیر اشخاص حقوقی با همراه داشتن معرفی نامه از شخص حقوقی با تائید واحد مالیاتی مربوطه
  • هرگاه مؤدی طی درخواست کتبی و جداگانه برابر فرم مربوطه تقاضای رسیدگی خارج از نوبت بنماید با موافقت مسئول امور هیات های حل اختلاف مالیاتی ، رسیدگی خارج از نوبت توسط هیات حل اختلاف مالیاتی صورت خواهد پذیرفت.
  • تعویق زمان جلسه رسیدگی هیات ، بنا به درخواست کتبی مؤدی برابر فرم مربوطه و با تسلیم مدارک و دلایل موجه ، پس از بررسی مسئول دبیرخانه هیات های حل اختلاف مالیاتی فقط برای یک بار مجاز خواهد بود.
    (در موارد استثنا تمدید مهلت رسیدگی منوط به موافقت مدیرکل خواهد بود.)
  • هرگاه به دلیل نقص در رسیدگی یا لزوم بررسی اسناد و مدارک نزد اشخاص ثالث یا کثرت اسناد و مدارک ارائه شده ، هیات حل اختلاف مالیاتی قرار کارشناسی صادر نماید ، مجری یا مجریان قرار مکلفند حداکثر ظرف مدت یک ماه نسبت به رسیدگی به پرونده مزبور و اجرای کامل موارد مورد درخواست هیات اقدام و مراتب را جهت اتخاذ تصمیم نهائی گزارش نماید.چنانچه اجرای قرار مذکور ظرف مهلت تعیین شده امکان پذیر نباشد موضوع توسط مجری قرار به دبیرخانه هیات ها منعکس و این مدت حداکثر تا ۲ ماه توسط هیات قابل تمدید می باشد.
  • در صورت درخواست کتبی مؤدی یا وکیل یا نماینده قانونی وی ، اداره امور مالیاتی یا هیات حل اختلاف مالیاتی موظف است رونوشت جزئیات گزارش را که مبنای صدور برگ تشخیص قرارگرفته و همچنین گزارش اجرای قرار را به وی اعلام نموده و هرگونه توضیحی را که در این خصوص بخواهد به او بدهند.

 

آدرس: 13ام رجایی شهر خ جهازی ها پ3

 

info@hesabgar24.ir

 

09361695007
 09124606276

09125649211

 

به نام خدای حسابگر ، حسابساز، حسابرس و حسابدار زمین و آسمان و هر آنچه در اوست. هم او که افتتاحیه و اختتامیه همه حسابها و کتابهاست. ترازش همیشه موزون است و موجودیهایش همیشه در فزون. مطالبات مشکوک الوصولی ندارد چه اینکه کسی از قدرت لایزال او نمی تواند بگریزد و استهلاک انباشته محاسبه نمیکند گویا که در حوزه حسابداری او چیزی بی ارزش نمی شود. به کسی مالیات نمی دهد و از کسی به ناحق چیزی نمی گیرد. نه سهامی است و نه تضامنی. هیچ شراکتی با کسی ندارد تک مالکی است و بی رقیب. هیچ تلفیق و ادغام و ترکیبی در حوزه شخصیتش تعریف شدنی نیست.

 ©2019  کلیه حقوق مادی و معنوی این وب سایت محفوظ می باشد . | طراحی سایت توسط دیاکو